THAI.LT

Leidžiant savaitgalį Bankoke, užsukti į Taling Chan plaukiojantį turgų pietums yra tikrai puiki idėja. Štai jums sąrašas Tailando virtuvės patiekalų, kuriuos galite išbandyti šiame Bankoko plaukiojančiame turguje.

Gruzdintos Šišamo (Shishamo) žuvys su aštriu jūrų gėrybių padažu čia yra vienas mėgstamiausių patiekalų. Šišamo yra maža minkštai džiovinta žuvis su daugybe ikrų ir minkštučiais kaulais, todėl gali būti valgoma nuo galvos iki uodegos. Kainuoja 50 THB už rinkinį.

Gruzdintos Šišamo (Shishamo) žuvys

Kiaulienos Satajas su žemės riešutų padažu gaminamas ir parduodamas iš valties

Kiaulienos Satajas su žemės riešutų padažu

60 THB už mažą rinkinuką (15 pagaliukų) ir 80 THB už didįjį rinkinį (20 pagaliukų)

Kiaulienos Satajas su žemės riešutų padažu

Keptos midijos su kiaušiniu ir pupelių daigais, valgomos su saldžiu čili padažu (Hoy-Thod) = 40 THB

Hoy-Thod

Čia taip pat galite rasti įvairių makaronų patiekalų. Kaina svyruoja nuo 30 iki 65 THB.

Makaronų patiekalai

Jautienos makaronai - 65 THB.

Jautienos makaronai

Autentiškos tailandietiškos ant žarijų keptos visos žuvies (Pla Pao) kaina priklauso nuo pasirinktos žuvies:

- Tilapija = 160-180 THB/žuvis

- Tab Tim žuvis = 190-200 THB/žuvis

- Žalčiagalvinė (angl. Snakehead) žuvis = 200 THB/žuvis

- Jūrų ešerys = 200-250 THB/žuvis

Ant žarijų kepta žuvis (Pla Pao)

Keptos midijos su tailandietiškomis žolelėmis = 50-80 THB/rinkinys

Ant žarijų keptos krevetės = 300-600 THB/rinkinys

Ant žarijų keptos krevetės ir keptos midijos

Isano (Šiaurės Rytų Tailando) būdu paruoštas ant žarijų keptas šamas.

Ant žarijų keptas šamas

Som Tam (Papajos salotos) = 40-45 THB

Som Tam (Papajos salotos)

Įvairiausios Čili Pastos (Nam Prik), naudojamos valgyti su ryžiais ir daržovėmis = 20 THB/dėžutė

Čili Pastos (Nam Prik)

Garuose virta žuvis su kariu ir kokosų pasta (Haw-Mok) = 25-40 THB/vienetas

Garuose virta žuvis su kariu ir kokosų pasta (Haw-Mok)

Kiti gardumynai, kurių galite paragauti Taling Chan plaukiojančiame turguje, Bankoke:

Kelionių patarimai
Sekite mus
Susisiekime
We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.