Padažas vištienai su ryžiais (Nam Jim Khao Man Gai)

Padažas vištienai su ryžiais (Nam Jim Khao Man Gai)

Jei turite nedaug laiko, bet norite pasigaminti vilgomąjį padažą vištienai, rekomenduojame išbandyti šį padažo vištienai su ryžiais receptą. Jame imbiero ir čili skonis nėra pernelyg stiprus, bet patikėkit, jis tikrai skanus.

Paprastai pagaminamas naminis jogurtas

Paprastai pagaminamas naminis jogurtas

Pasigaminti jogurto namuose galima labai paprastai, tiesiog atlikus keletą nesudėtingų veiksmų

Lengvas kiaulienos skrebutis

Lengvas kiaulienos skrebutis (Khanompang Na Moo)

Jei ieškote greito ir lengvai pagaminamo užkandžio kitam savo vakarėliui, išbandykite šį tailandietišką vieno kąsnio užkandį - kiaulienos skrebutį, tajų kalba vadinamą Khanompang Na Moo.

Tailandietiški makaronai tirštame padaže (Rad Na Sen-Mhee)

Tailandietiški makaronai tirštame padaže (Rad Na Sen-Mee)

Rad Na yra dar vienas populiarus gatvės maisto patiekalas Tailande. Rad Na Sen-Mee yra ploni ryžių makaronai ir daržovės tirštame padaže. Patiekale naudojama mėsa gali būti kiauliena, vištiena arba jūros gėrybės. Valgydami papildomai galite prisidėti cukraus, žuvies padažo, supjaustytų čili acte ir maltų džiovintų čili. Tai yra mūsų visų laikų mėgstamiausias makaronų patiekalas, kurio receptą rasite žemiau.

Šoninėje įvynioti grybai Enoki

Šoninėje įvynioti grybai Enoki

Ieškote greito ir lengvo užkandžių recepto? Išbandykite kažką naujo - šoninėje įvyniotus grybus enoki. Šis Tailando virtuvės užkandis yra tikrai paprastai pagaminamas ir tiesiog nuodėmingai skanus!

Tailandietiški makaronai padaže (Rad Na Sen-Yai)

Tailandietiški makaronai tirštame padaže (Rad Na Sen-Yai)

Rad Na (Tailandietiški makaronai padaže) yra dar vienas populiarus Tailando virtuvės patiekalas, kurį dažnai rasite šalies miestų ir miestelių gatvėse. Rad Na sudaro plokšti ryžių makaronai ir daržovės, apipiltos tirštu padažu. Patiekale naudojama mėsa gali būti kiauliena, vištiena arba jūros gėrybės. Papildomai valgant galima pridėti cukraus, žuvies padažo, čili griežinėlių acte ir smulkintų džiovintų čili. Šis makaronų patiekalas mums yra ko gero mėgstamiausias, o jo receptą rasite žemiau.

Marinuoti garstyčių lapeliai kepti su kiaušiniu (Pak-Gad Dong Pad Khai)

Marinuoti garstyčių lapeliai kepti su kiaušiniu (Pak-Gad Dong Pad Khai)

Šiam dviejų ingredientų receptui prireiks tik marinuotų garstyčių lapelių ir kiaušinio. Marinuotų garstyčių lapelių, keptų su kiaušiniu (Pak-Gad Dong Pad Khai), patiekalas yra itin paprastas, o jį pasigaminsite per 3 minutes!

Su gumbiniais česnakais keptos kiaulės žarnos (Dok-Hom Pad Krueng Nai)

Su gumbiniais česnakais keptos kiaulės žarnos (Dok-Hom Pad Krueng Nai)

Gumbinių česnakų žiedai ir stiebai yra valgomi. Jie žinomi nedaugeliui vakariečių, bet jų lengvai galima rasti vietiniuose Tailando turguose. Tajai mėgsta naudoti gumbinius česnakus savo pakepintiems patiekalams.

Marinuotų garstyčių lapelių su vištiena sriuba (Tom Pak-Gad Dong)

Marinuotų garstyčių lapelių su vištiena sriuba (Tom Pak-Gad Dong)

Marinuotų garstyčių lapelių su vištiena sriuba (Tom Pak-Gad Dong) yra nesudėtingai pagaminamas Tailando virtuvės patiekalas. Šios sriubos skonis yra puikus sūrumo ir rūgštumo derinys, kurį suteikia marinuoti garstyčių lapeliai. Vištiena puikiai dera su šiais marinuotais garstyčių lapeliais. Rekomenduojama valdyti su garuose virtais ryžiais.

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn) yra puikus Tailando virtuvės desertas. Ši desertą tajai žino nuo vaikystės. Spindulinės pupuolės turi daug baltymų, ląstelienos ir antioksidantų. Pabandykite jas pasigaminti pagal šį receptą, kurį sudaro tik 2 pagrindiniai ingredientai: spindulinės pupuolės ir cukrus.

data-matched-content-ui-type="image_card_stacked"