THAI.LT

Fak Thong Pad Khai – skanus keptas patiekalas, gaminamas iš moliūgo ir pasirinktinos mėsos. Šį puikų patiekalą pasigaminti namuose yra itin paprasta. Ypatingai skanu valgant jį su tailandietiškais jazmininiais ryžiais.

Gaminkite pagal Tailandietiškus Receptus su mumis!

Porcijos: 2
Pasiruošimo laikas: 5 minutės
Gaminimo laikas: 7 minutės
Laikas iš viso: 12 minučių

Keptas moliūgas su kiaušiniu

Ingredientai

200 g moliūgo (išimkite sėklas ir korėtąją dalį ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais)
150 g vištienos
1/2 stiklinės vandens
1 kiaušinis
3 česnako skiltelės
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas žuvies padažo
3 šaukštai austrių padažo

Keptas moliūgas su kiaušiniu

Instrukcijos

1. Pakaitinkite aliejų keptuvėje iki vidutinio lygio ir sudėkite sukapotą česnaką, pakepinkite keletą sekundžių iki jis lengvai parus ir pradės skleisti aromatą.

Keptas moliūgas su kiaušiniu

2. Sudėkite vištieną ir kepkite iki mėsa bus iškepus. Apiberkite cukrumi, apipilkite žuvies padažu ir austrių padažu. Šių prieskonių galite pasireguliuoti pagal savo skonį.

Keptas moliūgas su kiaušiniu

3. Sudėkite moliūgo gabalėlius, įpilkite šiek tiek vandens ir kepkite apie 3 minutes arba iki tol, kol moliūgas suminkštės. Nuolat maišykite, kad nesuliptų.

Keptas moliūgas su kiaušiniu

4. Kuomet vanduo išgaruos, įmuškite kiaušinius ir toliau lėtai maišykite. Kiaušiniui iškepus Jūsų Fak Thong Pad Khai bus baigtas. Patiekite jį su tailandietiškais jazmininiais ryžiais.

 Keptas moliūgas su kiaušiniu

Patarimas

Prieš baigiant kepti, įmaišykite saldžiojo baziliko lapų - tai suteiks patiekalui papildomų skonių.

Skanaus!

 

Kelionių patarimai
Sekite mus
Susisiekime
We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.