Khai Jeaw yra paprastas ir populiarus Tailando virtuvės patiekalas. Pagal šį lengvą receptą tailandietišką patiekalą gali pasigaminti bet kas. Šis omletas - tai tailandietiška plakta kiaušinienė, su prieskoniais pagardinta malta kiauliena ir žuvies padažu.
Gaminkite pagal Tailandietiškus Receptus su mumis!
Porcijos: 2
Ruošimo laikas: 2 minutės
Gaminimo laikas: 5 minutės
Laikas iš viso: 7 minutės
Ingredientai
2 kiaušiniai
2 šaukštai žuvies padažo (neturint galima naudoti sojų padažą, tačiau tikram tailandietiškam skoniui labiau tinka žuvies padažas)
1/2 stiklinės aliejaus
50g kiaulienos faršo
Instrukcijos
1. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite kiaušinius, žuvies padažą ir kiaulienos faršą.
2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir tada lėtai supilkite kiaušinių ir priedų mišinį keptuvės viduryje. Kepti reikia apie 1-2 minutes.
3. Kuomet apatinė pusė apkeps ir parus, apverskite ir apkepkite kitą pusę iki kol ji taip pat švelniai paruduos.
4. Abiems omleto pusėms apkepus, Jūsų Tailandietiškas omletas su kiauliena bus baigtas. Patiekite jį su garuose virtais ryžiais ir pagardinkite čili padažu.
Patarimai
- Omletas su kiauliena populiariausias Tailande, tačiau papildomai galite įmaišyti daržovių, tokių kaip susmulkintas svogūnas ar pomidorai, arba galite jį kepti be mėsos.
- Khai Jeaw patiekiamas minkštas arba traškus, priklausomai nuo kepimo trukmės.