Kepta kiaulės papilvė su druska (Moo Sam Chan Tod Kluea)

Kepta kiaulės papilvė su druska yra populiarus Tailande vietinių namuose gaminamas patiekalas. Sūri kiaulės papilvė yra pakepinama ir tampa traškiai apskrudusi, kas suteikia jai itin viliojantį kvapą.

Gaminkite pagal Tailandietiškus Receptus su mumis!

Ingredientai

1 kg šviežios kiaulės papilvės su oda, supjaustytos smulkiais gabalėliais

2 stiklinės aliejaus

2 šaukštai druskos

 Kepta kiaulės papilvė su druska

Instrukcijos

1. Sumaišykite papilvės gabalėlius su druska. Palikite pastovėti 10 minučių.

2. Sudėkite papilvės gabalėlius oda žemyn į didelį puodą ir įpilkite tiek aliejaus, kad apsemtų visą mėsą.

Kepta kiaulės papilvė su druska

3. Kepkite tol, kol apatinė pusė švelniai paruduos, apie 5 minutes.

Kepta kiaulės papilvė su druska

4. Apverskite mėsos gabalėlius ir kepkite dar 3 minutes, kol ir kita pusė paruduos. Dabar kiauliena jau turėtų būti traški.

Kepta kiaulės papilvė su druskaKepta kiaulės papilvė su druska

5. Sudėkite kiaulienos gabalėlius ant sietelio, kad nuvarvėtų atliekamas aliejus, ir tada supjaustykite mėsą 2 cm storio griežinėliais.

 Kepta kiaulės papilvė su druska

Patarimai

- Mūsų mėgiamiausias šios kiaulienos pateikimo būdas - su garuose virtais arba lipniais ryžiais ir čili padažu.

- Paragaukite ir jei trūksta sūrumo, papildomai apiberkite druska.

Kepta kiaulės papilvė su druska

Skanaus!