Kijevo kotletas - pagaminta Tailande

Kijevo kotletas visiems puikiai žinomas ir skanus patiekalas. Leidžiant laiką Tailande, vietinei virtuvės šefei buvo mestas iššūkis pagaminti juos niekad anksčiau nei gaminus, nei ragavus. Štai kaip ji su šia užduotimi susitvarkė.

Naminis Kijevo kotletas Tailande

Gaminkite pagal Tailandietiškus Receptus su mumis!

Pasiruošimas: 45 minutės
Gaminimas: 15 minučių
Laikas iš viso: 60 minučių

Ingredientai

  • 20 g sūdyto sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis džiovintų petražolių
  • 1/2 arbatinio šaukštelio juodų pipirų
  • 2 nukaulėtos vištienos krūtinėlės pusės be odos
  • 1 kiaušinis
  • 1 arbatinis šaukštelis vandens
  • 1 stiklinė džiuvėsėlių
  • Aliejus kepimui
  • 1/2 stiklinės miltų

Naminis Kijevo kotletas Tailande

Kaip buvo gaminama

1. Vištiena plonai išmušta ir apiberta pipirais.

Naminis Kijevo kotletas Tailande

2. Sviestas sumaišytas su džiovintomis petražolėmis, įvyniotas į vištieną ir tada paliktas sušaldyti.

Naminis Kijevo kotletas Tailande

Naminis Kijevo kotletas Tailande

3. Džiuvėsėliai paskleisti ant didelės lėkštės, o kiaušiniai su šlakeliu vandens supilti kitoje. Trečioje lėkštėje sumaišyti miltai ir druska.

Naminis Kijevo kotletas Tailande

4. Ištraukus susuktą vištieną iš šaldiklio, ji išvoliota miltuose, tada panardinta į kiaušinį ir išvoliota džiuvėsėliuose.

Naminis Kijevo kotletas Tailande

5. Tada didelėje keptuvėje aliejuje apkepta, kol gražiai apskrudo, apie 4 - 5 minutes iš kiekvienos pusės.

Naminis Kijevo kotletas Tailande

6. Patiekta su ryžiais ir salotomis.

Naminis Kijevo kotletas Tailande

Tokia tai pirmoji tailandietiška pažintis su Kijevo kotletu. Nors ir atrodo nevisai įprastai, bet skonis tikrai buvo geras!

Gal kitą kartą pasiūlyti cepelinų iššūkį??? laughing