Tailandietiška Vištienos Sriuba

Sriuba yra vienas iš lengviausiai namuose paruošiamų patiekalų. Ją galima nesunkiai pritaikyti bet kokiems ingredientams, turimiems po ranka. Išbandykite šį mūsų mėgiamiausią lengvai pagaminamos vištienos sriubos receptą. Jį sudaro tik 4 pagrindiniai ingredientai.

Vištienos sriuba

Gaminkite pagal Tailandietiškus Receptus su mumis!

Porcijos: 2

Paruošimas: 10 minučių
Gaminimas: 35 minutės
Laikas iš viso: 45 minutės 

Ingredientai

Vištienos sriuba

300 g vištienos petelių (arba kitų nedidelių gabaliukų su kaulais)
2 vidutinės bulvės, nuluptos ir supjaustytos 2-3 cm dydžio kubeliais
1 vidutinis svogūnas, nuluptas ir supjaustytas
2 vidutiniai pomidorai, supjaustyti
4 stiklinės vandens
1 šaukštas žuvies padažo
1/2 šaukšto arba 1 kubelis kiaulienos sultinio
1-2 susmulkinti salierų stiebai, lapeliai atskiriami

Vištienos sriuba

Instrukcijos

1. Supilkite į puodą 4 stiklines vandens. Vandeniui užvirus suberkite kiaulienos sultinį bei įdėkite vištieną ir virkite ant vidutinės ugnies.

Vištienos sriuba

Vištienos sriuba

2. Kuomet vištiena bus beveik išvirusi, sudėkite bulves ir virkite dar apie 5 minutes. Tada sudėkite svogūnus.

Vištienos sriuba

3. Virkite apie 5 minutes ar kiek ilgiau iki svogūnas paskleis savo saldumą. Tada sudėkite pomidorus ir įpilkite žuvies padažo.

Vištienos sriuba

4. Išjunkite viryklę pomidorams ėmus glebti. Patiekite sriubą apibarstydami ją salierų lapais.

Vištienos sriuba

Vištienos sriuba

Skanaus!