THAI.LT

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn) yra puikus Tailando virtuvės desertas. Ši desertą tajai žino nuo vaikystės. Spindulinės pupuolės turi daug baltymų, ląstelienos ir antioksidantų. Pabandykite jas pasigaminti pagal šį receptą, kurį sudaro tik 2 pagrindiniai ingredientai: spindulinės pupuolės ir cukrus.

Gaminkite pagal Tailandietiškus Receptus su mumis!

Porcijos: 4

Ingredientai

2 stiklinės spindulinių pupuolių
4 stiklinės vandens
žiupsnelis druskos
3/4 stiklinės cukraus

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

Instrukcijos

1. Užmerkite pupuoles 3-4 valandoms arba per naktį. Nusausinkite ir nuplaukite prieš naudodami.

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

2. Užvirkite vandenį ir supilkite pupuoles į didelį puodą ant vidutinės ugnies, pavirkite 20 minučių ir pakeiskite vandenį.

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

3. Vėl užvirinkite vandenį ir virkite iki kol pupuolės suminkštės.

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

4. Supilkite cukrų ir maišykite iki kol jis visiškai ištirps.

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

5. Suberkite druską ir virkite dar 5-7 minutes.

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

6. Nuimkite nuo ugnies ir patiekite šiltas.

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

Skanaus!

 

Kelionių patarimai
Sekite mus
Susisiekime
We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.