Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn) yra puikus Tailando virtuvės desertas. Ši desertą tajai žino nuo vaikystės. Spindulinės pupuolės turi daug baltymų, ląstelienos ir antioksidantų. Pabandykite jas pasigaminti pagal šį receptą, kurį sudaro tik 2 pagrindiniai ingredientai: spindulinės pupuolės ir cukrus.
Gaminkite pagal Tailandietiškus Receptus su mumis!
Porcijos: 4
Ingredientai
2 stiklinės spindulinių pupuolių
4 stiklinės vandens
žiupsnelis druskos
3/4 stiklinės cukraus
Instrukcijos
1. Užmerkite pupuoles 3-4 valandoms arba per naktį. Nusausinkite ir nuplaukite prieš naudodami.
2. Užvirkite vandenį ir supilkite pupuoles į didelį puodą ant vidutinės ugnies, pavirkite 20 minučių ir pakeiskite vandenį.
3. Vėl užvirinkite vandenį ir virkite iki kol pupuolės suminkštės.
4. Supilkite cukrų ir maišykite iki kol jis visiškai ištirps.
5. Suberkite druską ir virkite dar 5-7 minutes.
6. Nuimkite nuo ugnies ir patiekite šiltas.