Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn) yra puikus Tailando virtuvės desertas. Ši desertą tajai žino nuo vaikystės. Spindulinės pupuolės turi daug baltymų, ląstelienos ir antioksidantų. Pabandykite jas pasigaminti pagal šį receptą, kurį sudaro tik 2 pagrindiniai ingredientai: spindulinės pupuolės ir cukrus.

Gaminkite pagal Tailandietiškus Receptus su mumis!

Porcijos: 4

Ingredientai

2 stiklinės spindulinių pupuolių
4 stiklinės vandens
žiupsnelis druskos
3/4 stiklinės cukraus

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

Instrukcijos

1. Užmerkite pupuoles 3-4 valandoms arba per naktį. Nusausinkite ir nuplaukite prieš naudodami.

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

2. Užvirkite vandenį ir supilkite pupuoles į didelį puodą ant vidutinės ugnies, pavirkite 20 minučių ir pakeiskite vandenį.

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

3. Vėl užvirinkite vandenį ir virkite iki kol pupuolės suminkštės.

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

4. Supilkite cukrų ir maišykite iki kol jis visiškai ištirps.

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

5. Suberkite druską ir virkite dar 5-7 minutes.

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

6. Nuimkite nuo ugnies ir patiekite šiltas.

Spindulinės pupuolės sirupe (Tua Kiew Tom Nam-Tarn)

Skanaus!