Marinuotų garstyčių lapelių su vištiena sriuba (Tom Pak-Gad Dong)

Marinuotų garstyčių lapelių su vištiena sriuba (Tom Pak-Gad Dong) yra nesudėtingai pagaminamas Tailando virtuvės patiekalas. Šios sriubos skonis yra puikus sūrumo ir rūgštumo derinys, kurį suteikia marinuoti garstyčių lapeliai. Vištiena puikiai dera su šiais marinuotais garstyčių lapeliais. Rekomenduojama valdyti su garuose virtais ryžiais.

Gaminkite pagal Tailandietiškus Receptus su mumis!

Marinuotų garstyčių lapelių su vištiena sriuba (Tom Pak-Gad Dong)

Ingredientai

8-10 viščiuko peteliai (viršutinės sparnelių dalys)
300 g marinuotų garstyčių lapelių, nuplautų ir nusausintų

Marinuotų garstyčių lapelių su vištiena sriuba (Tom Pak-Gad Dong)
5 stiklinės vandens
4-5 česnako skiltelės, sutraiškytos
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
1/2 arbatinio šaukštelio cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai sojų padažo

Marinuotų garstyčių lapelių su vištiena sriuba (Tom Pak-Gad Dong)

Instrukcijos

1. Užvirkite vandenį ir į jį sudėkite česnaką bei juoduosius pipirus.

Marinuotų garstyčių lapelių su vištiena sriuba (Tom Pak-Gad Dong)

2. Sudėkite vištieną ir suberkite cukrų bei sojų padažą, tada lėtai maišydami virkite 10 - 15 minučių.

Marinuotų garstyčių lapelių su vištiena sriuba (Tom Pak-Gad Dong)

3. Sudėkite marinuotus garstyčių lapelius ir virkite dar apie 5-7 minutes.

Marinuotų garstyčių lapelių su vištiena sriuba (Tom Pak-Gad Dong)

4. Jūsų sriuba išvirė, patiekite ją su ryžiais.

Marinuotų garstyčių lapelių su vištiena sriuba (Tom Pak-Gad Dong)

Skanaus!