Su gumbiniais česnakais keptos kiaulės žarnos (Dok-Hom Pad Krueng Nai)

Gumbinių česnakų žiedai ir stiebai yra valgomi. Jie žinomi nedaugeliui vakariečių, bet jų lengvai galima rasti vietiniuose Tailando turguose. Tajai mėgsta naudoti gumbinius česnakus savo pakepintiems patiekalams.

Gaminkite pagal Tailandietiškus Receptus su mumis!

Su gumbiniais česnakais keptos kiaulienos žarnos (Dok-Hom Pad Krueng Nai)

Ingredientai

500 g kiaulės žarnų, supjaustytų 2-3 cm gabalėliais
300 g žydinčių gumbinių česnakų, supjaustytų 2 cm griežinėliais
3-4 česnako skiltelės, smulkiai sukapotos
1- 2 šaukštai aliejaus
3 šaukštai austrių padažo
1/2 šaukšto sojų padažo
1 arbatinis šaukštelis cukraus
1 arbatinis šaukštelis vandens

Su gumbiniais česnakais keptos kiaulienos žarnos (Dok-Hom Pad Krueng Nai)

Instrukcijos

1. Įkaitinkite aliejų ant vidutinės ugnies ir pakepinkite česnako skilteles iki jos parus ir prakvips.

Su gumbiniais česnakais keptos kiaulienos žarnos (Dok-Hom Pad Krueng Nai)

2. Supilkite vandenį, kiaulės žarnas ir prieskonius, tada kepkite pamaišydami iki žarnos iškeps, apie 2-3 minutes.

Su gumbiniais česnakais keptos kiaulienos žarnos (Dok-Hom Pad Krueng Nai)

3. Sudėkite žydinčius gumbinius česnakus ir kepkite maišydami keletą minučių.

Su gumbiniais česnakais keptos kiaulienos žarnos (Dok-Hom Pad Krueng Nai)

4. Patiekite su ryžiais.

Su gumbiniais česnakais keptos kiaulienos žarnos (Dok-Hom Pad Krueng Nai)

Skanaus!