Marinuoti garstyčių lapeliai kepti su kiaušiniu (Pak-Gad Dong Pad Khai)

Šiam dviejų ingredientų receptui prireiks tik marinuotų garstyčių lapelių ir kiaušinio. Marinuotų garstyčių lapelių, keptų su kiaušiniu (Pak-Gad Dong Pad Khai), patiekalas yra itin paprastas, o jį pasigaminsite per 3 minutes!

Gaminkite pagal Tailandietiškus Receptus su mumis!

Marinuoti garstyčių lapeliai kepti su kiaušiniu (Pak-Gad Dong Pad Khai)

Ingredientai

100 g marinuotų garstyčių lapelių, nuplautų ir plonai supjaustytų
1-2 kiaušiniai
1/2 šaukšto cukraus
1 šaukštas sojų padažo
2 šaukštai aliejaus kepimui

 Marinuoti garstyčių lapeliai kepti su kiaušiniu (Pak-Gad Dong Pad Khai)

Instrukcijos

1. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies. Sudėkite kiaušinius ir kepkite maišydami 1-2 minutes ir užpilkite sojų padažo bei cukraus.

Marinuoti garstyčių lapeliai kepti su kiaušiniu (Pak-Gad Dong Pad Khai)

2. Sudėkite marinuotus garstyčių lapelius ir kepkite maišydami 2-3 minutes.

Marinuoti garstyčių lapeliai kepti su kiaušiniu (Pak-Gad Dong Pad Khai)

3. Patiekite su ryžių koše arba garuose virtais ryžiais.

Marinuoti garstyčių lapeliai kepti su kiaušiniu (Pak-Gad Dong Pad Khai)

Skanaus!