Šoninėje įvynioti grybai Enoki

Ieškote greito ir lengvo užkandžių recepto? Išbandykite kažką naujo - šoninėje įvyniotus grybus enoki. Šis Tailando virtuvės užkandis yra tikrai paprastai pagaminamas ir tiesiog nuodėmingai skanus!

Gaminkite pagal Tailandietiškus Receptus su mumis!

Gaminimo laikas: 15 minučių

Ingredientai

1 pakas (10-15 griežinėlių) plonai supjaustytos rūkytos šoninės

1 pakas arba 200 g Enoki grybų, pašalinus nešvarius galiukus

Šoninėje įvynioti grybai enoki

Sviestas

Mediniai pagaliukai

Jūros gėrybių padažas vilgymui (pasirinktinai) - kaip jį pasigaminti rasite čia: Padažas jūros gėrybėms (Nam Jim Seafood) (padažo spalva priklauso nuo naudojamų čili).

Jūsų gėrybių padažas

Instrukcijos

1. Įvyniokite Enoki grybus į kiekvieną šoninės griežinėlį ir sutvirtinkite juos vienu ar dviem pagaliukais.

Šoninėje įvynioti grybai enoki

Šoninėje įvynioti grybai enoki

2. Užtepkite šiek tiek sviesto ant šoninės suktinuko ir kepkite 2-3 minutes ant vidutinės ugnies. Apverskite suktinuką ir toliau kepkite dar 2 minutes.

Šoninėje įvynioti grybai enoki

3. Veiksmus kartokite iki panaudosite visus ingredientus.

Šoninėje įvynioti grybai enoki

4. Švelniai apšlakstykite arba aptepkite šoninės suktinukus padažu prieš patiekiant.

Šoninėje įvynioti grybai enoki

Patarimai

Kepimui galite naudoti orkaitę vietoj kepimo keptuvėje.

Skanaus!