Austrių Padažas (Hoy Nang Rom) - Tailandietiškas Padažas

Austrių padažas, tajų kalba vadinamas Hoy Nang Rom, yra Tailandietiškas Padažas, kurį tiesiog privaloma turėti savo virtuvėje gaminant Tailando virtuvės patiekalus. Jo skonis yra išskirtinis, visiškai neturintis žuvies poskonio.

Austrių padažas puikiai tinka pagardinant kepinamas daržoves, mėsą, jūros gėrybes, makaronų patiekalus, o taip pat gali būti naudojamas kaip vilgomasis padažas prie įvairių patiekalų ir užkandžių.

Austrių padažą sudaro austrių ekstraktas, cukrus, vanduo, druska, kukurūzų krakmolas ir kviečių miltai.

 Austrių Padažas (Hoy Nang Rom)

Tailando virtuvės patiekalai su Austrių padažu

Keptas moliūgas su kiaušiniu (Fak Thong Pad Khai)

Pad Kra Pao (Kepti bazilikai)

Pad Kra Pao Tua Fak Yaw (Keptas bazilikas su Yardlong pupelėmis)

Keptas tailandietiškas saldusis bazilikas - Pad Horapa

Keptas Tofu tirštame padaže (Tao Hoo Song Kreung) 

Su gumbiniais česnakais keptos kiaulės žarnos (Dok-Hom Pad Krueng Nai)

Tailandietiški makaronai tirštame padaže (Rad Na Sen-Yai)

Tailandietiški makaronai tirštame padaže (Rad Na Sen-Mee)

Lengvas kiaulienos skrebutis (Khanompang Na Moo)